Nieuwe leden Raad van Toezicht van Atria

Nieuwe leden Raad van Toezicht van Atria

Atria verwelkomt Ojanne de Vries-Chang, Rahma el Mouden, Hans Moors en Marie Ricardo als nieuwe leden van de Raad van Toezicht van Atria! De ervaring, diversiteit en expertise die zij meebrengen sluit aan bij de koers van Atria. Samen met de huidige leden Christien Brinkgreve (voorzitter a.i.), Emma Harjadi Herman, Erik Holtslag, Eric Koenen en Esther-Mirjam Sent vormen zij de vernieuwde Raad van Toezicht.

ojanne de vries-chang lid raad van toezicht atriaOjanne de Vries-Chang is werkzaam als interim manager en toezichthouder, bij voorkeur in mens- en ontwikkelingsgerichte organisaties. Met haar (financiële) competenties draagt zij bij aan het verder verstevigen van het bestuur van de organisatie.

rahma el mouden lid raad van toezicht atria

Rahma el Mouden is een sociale ondernemer met MAS Dienstverleners Groep sinds 1997. Zo lang ze zich kan herinneren verzet ze zich tegen het verschil tussen jongens en meisjes. Om die reden besloot ze op jonge leeftijd om niet in Marokko te blijven wonen. In Nederland begon ze als 16-jarige jonge vrouw haar carrière en constateerde ze dat de emancipatie van mannen en vrouwen hier ook nog niet voltooid is.

hans moors lid raad van toezicht atriaHans Moors is eigenaar-directeur van 2 onderzoeks- en adviesbureaus. Eerder was hij hoofd van de afdelingen Veiligheid & criminaliteit, welzijn & zorg bij IVA Beleidsonderzoek en Advies, lector Integrale veiligheid, en organisatieadviseur en onderzoeker aan verschillende universiteiten. Hij heeft in het bijzonder aandacht voor diversiteit en relationeel geweld.

marie ricardo lid raad van toezicht atriaMarie Ricardo is programmamanager nationaal bij COC Nederland. Ze zet zich momenteel samen met haar team in voor een inclusieve LHBTI beweging waarbij voldoende oog is voor intersecties tussen o.a. gender, seksuele oriëntatie en etniciteit. Ze was eerder als bestuurslid betrokken bij verschillende LHBTI initiatieven en organisaties. Zo maakte ze zich hard voor meer betrokkenheid van de bi-culturele LHBTI gemeenschap en lesbische vrouwen bij de organisatie van Pride.

Delen: