Lancering Atria’s ambassadeursnetwerk

nieuws Lancering Atria’s ambassadeursnetwerk

Atria telt per heden veertien fantastische ambassadeurs! Het ambassadeursnetwerk werd op 17 januari 2019, tijdens Atria’s nieuwjaarsborrel, feestelijk gelanceerd.

Feminisme, emancipatie en diversiteit worden enerzijds steeds breder gedragen in de samenleving, maar staan anderzijds ook steeds weer onder druk. Met dit diverse ambassadeursnetwerk wil Atria feministische thema’s, zoals het belang van emancipatie en diversiteit, onder de aandacht blijven brengen en een bredere steun voor zijn missie verwerven.

sybilla dekker en glen helberg en anja meulenbelt lanceringsbijeenkomst ambassadeursbijeenkomst atria

Renée Römkens, directeur Atria, heette de ambassadeurs van harte welkom.

We zijn blij met onze ambassadeurs zodat we op de lange termijn onze geweldige collectie leefbaar, bruikbaar, en duurzaam kunnen behouden en uitdragen.

lanceringsbijeenkomst ambassadeursnetwerk atria

Atria kan zich geen betere start van 2019 wensen. Het jaar beginnen met een netwerk van ambassadeurs. Mensen van statuur die bereid zijn zich in te zetten voor Atria. Dat is een geweldige aanmoediging voor ons werk.

Vrienden van Aletta

Door de betrokkenheid van het ambassadeursnetwerk kan Atria zijn bereik vergroten. Om de geschiedenis levend te houden is Atria in toenemende mate afhankelijk van fondsen en giften. Het Aletta Jacobs Fonds financiert eigentijdse projecten die gebruik maken van de kennis en het archief van Atria. Op dit moment financiert het Fonds mede vier kennisclips over het leven van Aletta Jacobs plus een lespakket voor HAVO/VWO en VMBO.
Wil jij ook een bijdrage leveren? Word Vriend van Aletta

Fotocredits: SofiaMariasPhotography

Delen: