Nieuwe collectie website collectie.atria.nl 

nieuwe collectie website atria

Atria heeft er een nieuwe website bij, helemaal gericht op het beschikbaar maken van onze bijzondere collectie voor het grote publiek! Onze nieuwe website https://collectie.atria.nl is van alle gemakken voorzien en op ieder apparaat bereikbaar. We zijn heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden.

Zoeken in onze collectie

1553 meter archieven en egodocumenten, 8000 tijdschriften, 110.000 boeken, rapporten en scripties, 41.600 beeld & audio items en 2100 objecten. Op collectie.atria.nl kun je veel van dit materiaal fulltext doorzoeken. Binnen een document kun je verder zoeken, op woorden en zinnen. Met de zoekfilters kun je heel breed of heel specifiek zoeken. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat.
Via Uitgebreid zoeken kun je zoeken op combinaties van meerdere termen of juist termen uitsluiten.

Atria is continue bezig met het in kaart brengen van de copyrights. Als gebruiker is het nu ook heel inzichtelijk welk collectiemateriaal meteen beschikbaar is.

Je eigen persoonlijke omgeving

Voor onze bibliotheekleden is er een Mijn Accountomgeving gekomen. Heel fijn om online makkelijk in te kunnen zien welke boeken je thuis hebt liggen en wanneer je deze weer moet inleveren. Je kunt nu zelf online verlengen en zo voorkom je onnodige boetes. Maar ook een boek reserveren kun je nu online doen met één druk op de knop.
Ook als niet-abonnee kun je een account aanmaken. Dat kan makkelijk zijn om je favorieten te bewaren.

De site bieden we momenteel nog in twee talen aan, Engels en Nederlands. Atria heeft de ambitie in de nabije toekomst meer talen te gaan aanbieden. Wordt vervolgd dus.

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie en wil je een abonnement afsluiten?

Hier kun je de alle informatie terugvinden

Meteen een abonnement aanvragen

De nieuwe collectie website is gemaakt met Limb Gallery, een systeem van I2S.
Lees hier meer over hoe we te werk zijn gegaan

Dit project is mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van het Mondriaan Fonds.

Delen:

Gerelateerde artikelen