Feministische Pubquiz: word een feminist die wéét!  

  • Locatie: Café Saarein, Amsterdam
  • Datum:
  • Tijd: 20:00
  • Type: pubquiz
30 okt Feministische Pubquiz: word een feminist die wéét!  

Collage beeld: Studio FFF
Foto’s voor collage door Hans-Joachim Schröter, Liesbeth Sluiter

💥VOLGEBOEKT💥
Eindelijk een pubquiz waarbij je de antwoorden wel wilt onthouden!
 

Geen vragen over crypto currency, Tesla’s of Michiel de Ruyter. Een pubquiz waarbij je wel scoort als je ‘We should all be feminists’ hebt gelezen. Of mee kunt zingen met Taylor Swift tijdens de muziekronde. Dus gaat er bij jou een belletje rinkelen bij het horen van namen als Els Borst, Audre Lorde en Corry Tendeloo?  En weet jij waar de naam Dolle Mina vandaan komt? Kom op 30 oktober 2023 dan je trivia-kennis testen tijdens onze Feministische Pubquiz.

Leer jouw favo feministen kennen

Tijdens deze Maand van de Geschiedenis neemt Atria je mee op pad en laten wij jou zien dat onze geschiedenis niet enkel gevormd is door mannen. Atria laat je de vrouwen ontmoeten die de wereld blijvend hebben veranderd met hun Eureka-momenten. We vieren in oktober de feministen die streden voor het recht op abortus, het hoogleraarschap, een plek voor het bewaren van te lang weggestopte geschiedenis en voor het vrouwenkiesrecht.

Heb je alle feitjes van de feministische stadswandeling goed in je opgenomen? Inspiratie opgedaan bij De Geschiedenisles die je Nooit hebt gehad? Geef je dan, samen met jouw sterrenteam, gauw op voor de Feministische Pubquiz. Misschien ga jij er dan wel met een bijzondere prijs vandoor.

In het kort

Wat: Feministische Pubquiz
Waar: Cafe Saarein (één van de eerste vrouwencafés van Amsterdam, nu ‘voor alle queer minded mensen’)
Wanneer: maandag 30 oktober 2023
Tijd: 20:00 – 22:30 uur
Taal: Nederlands
Kosten: 5 euro per persoon, inclusief één consumptie
Aanmelden: We zitten vol! Je kunt je wel nog aanmelden voor de wachtlijst via onderstaande link. Je ontvangt een mailtje zodra er een plek vrij komt!

Dit evenement is één van de activiteiten die Atria organiseert tijdens de Maand van de Geschiedenis.

Delen: