Verhuur

artikelen presentatie in de bibliotheek Atria

Locatie in centrum Amsterdam

Zoek je een inspirerende en centraal gelegen locatie voor een vergadering, lezing, presentatie of filmvertoning? De bibliotheek van Atria is tegen een scherpe prijs te huur. Atria is gevestigd in het gebouw De Vijzel in de historische binnenstad van Amsterdam. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Voor meer informatie en een aanbod op maat, kun je contact opnemen via verhuur@atria.nl

Zaalhuur Bibliotheek

De sfeervolle bibliotheek beschikt over een beamer, projectiescherm, geluidsapparatuur en is naar je wensen in te richten. Met de vele mogelijkheden vormt de ruimte een ideale vergaderlocatie of trainingslocatie, maar ook voor andere evenementen is de ruimte geschikt. De bibliotheek is overdag op maandag te huur. Uiteraard op basis van beschikbaarheid. De bibliotheek biedt ruimte aan ongeveer 50 personen

Bekijk de 360º video van de bibliotheek van Atria Bekijk 360 bibliotheek Atria in Amsterdam

Met huren van onze bibliotheek steun je Atria

Met het huren van de bibliotheek steun je de activiteiten van Atria. Atria zet zich in voor gelijke kansen voor meisjes en vrouwen. Het beheert het erfgoed van vrouwenbewegingen, onderzoekt de huidige positie van vrouwen in de samenleving en geeft advies voor toekomstig beleid. Ben je naast het huren van een ruimte geïnteresseerd in een presentatie over Atria’s activiteiten, een rondleiding door archief en bibliotheek of een training op maat? Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Catering

Atria kan koffie en thee met koekjes, frisdrank en sappen verzorgen. Een smakelijke lunch of gezellige borrel behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Tarieven

Prijs: € 450 euro (excl. BTW)
Avonduren: toeslag van 25%

Prijzen zijn per dagdeel.

Bereikbaarheid

Atria is zeer centraal gelegen en is uitstekend te bereiken per fiets of met het openbaar vervoer. Atria is gevestigd aan de Vijzelstraat 20 in Amsterdam.

Per tram 24 (halte Vijzelstraat), tram 2 (halte Koningsplein) en tram 4 en 14 (halte Rembrandtplein).
Met de Noord/Zuidlijn (52) (halte Vijzelgracht)
Auto of fiets:
Je kunt vlakbij je fiets gratis stallen in de fietsenstalling Reguliers, Reguliersdwarsstraat 50.
Parkeren kan in parkeergarage Kalverstraat (5 minuten lopen)

Contact

Voor meer informatie en een aanbod op maat, kun je contact opnemen via verhuur@atria.nl

Photocredits: Delphine Chevalier

Delen: