Bibliotheekabonnement met studentenkorting

nieuws zehra in de bibliotheek van atria

Studenten kunnen t/m november 2019 een jaarabonnement voor de bibliotheek aanschaffen, mét studentenkorting.

Het nieuwe collegejaar is begonnen. Studenten en onderzoekers zijn welkom om Atria’s unieke collectie te raadplegen. Je kunt ook komen studeren in onze rustige bibliotheek in het centrum van Amsterdam. Ben je student en wil je meer weten over emancipatie, feminisme, gender en diversiteit? Of ben je docent en wil je je studenten een gender-sensitieve blik meegeven? Dan moet je bij Atria zijn!

Studentenkorting

Voor studenten kost een jaarabonnement voor de bibliotheek tot en met november 2019 slechts € 17,50. Daarvoor kan je vier weken lang vijf boeken lenen. 

Actuele en historische informatie

In de (online) bibliotheek en het archief van Atria is actuele en historische informatie te vinden over vrouwen en genderverhoudingen in de samenleving. De collectie bestaat al sinds 1935 en draagt de naam Internationaal Archief voor de Vrouwenbeweging (IAV). De Collectie IAV is één van de oudste collecties over vrouwen en gendergelijkheid wereldwijd. We hebben archieven, egodocumenten, tijdschriften, biografische knipselmappen, boeken, brochures, rapporten, scripties, Oral History interviews, foto’s, affiches en audio items, objecten en documentatiemateriaal.

Delen:

Gerelateerde artikelen