Coronavirus: onze dienstverlening en bereikbaarheid

Coronavirus: onze dienstverlening en bereikbaarheid

Het kantoor van Atria is gesloten en de bibliotheek is dicht i.v.m. een verbouwing. De medewerkers van Atria werken vanuit huis en zijn per e-mail en telefoon goed bereikbaar.

Bibliotheek en archief

Helaas kun je vanaf 1 augustus even niet bij ons terecht om boeken te lenen, omdat de bibliotheek wordt verbouwd. Heb je boeken bij Atria geleend? Die mag je houden tot we weer volledig open gaan zonder extra kosten.
Heb je foto’s of ander beeldmateriaal nodig? Indien mogelijk nemen we je aanvraag in behandeling.

Ben je op zoek naar informatie over emancipatie, feminisme, of gender & recht, politiek, arbeid, zorg, geschiedenis, kunst, literatuur, wetenschap, religie, seksualiteit, in heden en verleden, uit binnen- en buitenland? We hebben duizenden digitale publicaties. Zoek op atria.nl en selecteer het filter ‘digitale publicaties’. Ook steeds meer archieven zijn digitaal in te zien. Een aantal belangrijke historische tijdschriften uit de collectie van Atria staan online op Delpher en kun je integraal doorzoeken.

Onze programma’s en projecten gaan door

Wij kunnen gelukkig vanuit huis doorwerken aan de programma’s Bronnen van Verandering, Werk.en.de Toekomst en Act4Respect. Ook de projecten vanuit de afdelingen Onderzoek en Beleidsadvies lopen door. Met vragen over de programma’s en projecten, maar ook voor nieuwe verzoeken kun je ons dus gewoon nog bereiken. We  leven nu namelijk ook in tijd waarin maatschappelijke vraagstukken weer tegen een ander licht geplaats kunnen worden. Heb je een onderzoeksidee en wil je daarvoor een offerte aanvragen? Mail je verzoek naar onderzoekadvies@atria.nl.

Daarnaast zullen we je middels blogs op de hoogte houden van de gendergerelateerde effecten van het coronavirus en –beleid. Blijf ons dus volgen via onze social media kanalen Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram en abonneer je op onze Nieuwsbrief.

Bereikbaarheid

Medewerkers van Atria werken thuis en zijn telefonisch en via email bereikbaar.

Het secretariaat is bereikbaar op werkdagen via: secr@atria.nl
Informatiebalie (bibliotheek en archief) is van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar via: info@atria.nl

Lees ook de blog Strijden vanuit huis voor gendergelijkheid

Delen:

Gerelateerde artikelen