Bibliotheek mag weer open!

nieuws Bibliotheek mag weer open!

We hebben jullie gemist en zijn blij dat we de bibliotheek van Atria weer beperkt kunnen openen. Op alle donderdagen in juni en juli kunnen bestaande klanten weer op afspraak langskomen voor het lenen en terugbrengen van boeken.

Lenen van boeken

Via de online catalogus op atria.nl is de hele collectie doorzoekbaar. Vraag een dag van te voren vóór 17.00 uur de boeken die je wilt lenen aan via de website of mail naar info@atria.nl De boeken worden voor je klaargelegd. Je kunt ze op de donderdag afhalen op een afgesproken tijd tussen 11.00-16.00 uur. Zonder afspraak mag je helaas niet naar binnen. Let op: het pand De Vijzel wordt op dit moment verbouwd; je moet tussen de steigers doorlopen om bij de ingang van de bibliotheek te komen.

Automatische verlenging

Boeken worden automatisch verlengd, op dit moment zonder einddatum. Je mag de boeken namelijk zonder kosten houden tot de bibliotheek weer volledig open is. Wil je boeken wel inleveren, dan is dat op afspraak mogelijk op alle donderdagen in juni en juli. Het is ook mogelijk om nieuwe boeken te lenen. Vraag een dag van te voren vóór 17.00 uur de boeken die je wilt lenen aan via de website of mail naar info@atria.nl

Online dienstverlening

Natuurlijk blijft onze online dienstverlening gewoon doorgaan. Heb je foto’s of ander beeldmateriaal nodig? Die kun je aanvragen via de website.

Heb je vragen of ben je op zoek naar informatie? We zijn van dinsdag t/m vrijdag via info@atria.nl bereikbaar.

Openingstijden en corona

Hoewel de coronamaatregelen zijn versoepeld blijft de oproep zo veel mogelijk thuis te blijven. We hopen snel weer een uitgebreidere & veilige dienstverlening te kunnen bieden. Coronacrisis: onze dienstverlening en bereikbaarheid

Virtuele tour door Atria’s bibliotheek

Bekijk ook deze virtuele interactieve tour en neem een kijkje in onze schatkamer boordevol boeken en archieven van én over vrouwen en genderverhoudingen in de samenleving.

Delen: