Baas in eigen Bekken

tips en tricks Baas in eigen Bekken

Dolle Mina’s begonnen 50 jaar geleden met Baas in eigen Buik om zelfbeschikking over hun lichaam te eisen en te pleiten voor de verwijdering van abortus uit het Wetboek van Strafrecht. In de sfeer van Dolle Mina gaan wij door met Baas in eigen Bekken.

Het is namelijk tijd om het taboe rond bekkenbodemproblemen te doorbreken en deze klachten tegen te gaan – of zelf gewoon te voorkomen! Het is tijd om Baas in eigen Bekken te worden. Voor de luisteraars van de VIVA-podcast met Dr. Kaouthar Darmoni heeft Atria daarom in samenwerking met verschillende deskundigen een handleiding met tips en tricks gemaakt.

Klik hier voor Atria: Baas in eigen Bekken én korting bij Mail & Female! *

Korting? Ja!

Samen met Atria’s Baas in eigen Bekken ontvang je een code, die te vinden is in de download. Je krijgt hiermee 20% korting bij Mail & Female om zelf aan de slag te gaan met verschillende seksspeeltjes voor het trainen van de bekkenbodemspieren.

“Het is tijd om het deel van het vrouwelijk lichaam te versterken dat we uit (calvinistische) schaamte vaak liever niet aanspreken: het bekken”

Dr. Kaouthar Darmoni, algemeen directeur Atria

*Wanneer je op bovenstaande knop klikt, wordt je automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief van Atria. Afmelden is makkelijk, maar lezen veel leuker! We hopen ook zeker dat je dat doet.

Foto: Dr. Kaouthar Darmoni, © Jaap Beyleveld

Delen: