Het F-boek: feminisme van nu in woord en beeld

publicatie Het F-boek: feminisme van nu in woord en beeld

Feminisme leeft. In de media, op universiteiten, op de werkvloer: feminisme is terug in het maatschappelijk debat. Atria presenteert Het F-boek: feminisme van nu in woord en beeld. Samengesteld onder redactie van initiatiefnemers Anja Meulenbelt (feministe) en Renée Römkens (wetenschapper en directeur Atria).

Feminisme. Wat bedoelen we ermee en wat kunnen we ermee? Het boek bevat essays van ruim zestig auteurs over de staat van het feminisme, prachtige foto’s, illustraties en beeldende kunst. Het laat zien dat feminisme anno 2015 een rijk verleden heeft, maar ook springlevend is en actueler dan ooit. En het stelt nieuwe vragen voor het feminisme van de toekomst.

Kopen of bestellen

Het F-boek is een uitgave van Atria in samenwerking met uitgeverij Unieboek -Het Spectrum. Het boek is vanaf 6 maart te koop in de bibliotheek van Atria, de boekhandel of online te bestellen.
Uitvoering: luxe paperback ISBN: 978 90 00 34502 1
Prijs: € 19,99

Wil je reageren op Het F-Boek?

Zes auteurs deden al een voorzet met inspirerende quotes op onze sociale media. Deel & praat mee! Reageer of post je eigen F-quote.
Twitter: @AtriaNieuws
Facebook
#fboek of #feminismevanNU

Wil jij mee discussiëren?

Over wat het feminisme heeft opgeleverd? En wat betekent het anno 2015? Is het nog nodig? Stuur dan een mailtje met je eigen blog naar pr@atria.nl

F-boek in de collectie

Delen:

Gerelateerde artikelen