Protestborden maken voor de Klimaatmars

  • Locatie: Atria, bibliotheek: Vijzelstraat 20 in Amsterdam
  • Datum:
  • Tijd: 19:15
  • Type: Meet-up
3 nov Protestborden maken voor de Klimaatmars

Is jouw protestbord voor de Klimaatmars al af? Kom woensdagavond 3 november naar onze bieb en knutsel samen met andere klimaatstrijders de beste gender-justice-borden in elkaar.

📣 What do we want? Climate Justice! When do we want it? Now! 📣

Meld je hier aan

Op zaterdag 6 november komen we met zoveel mogelijk mensen in actie voor het klimaat tijdens de nieuwe Klimaatmars. ActionAid en Atria lopen mee om aandacht te vragen voor gender justice, want vrouwen, meisjes en kwetsbare groepen worden disproportioneel hard geraakt door de klimaatcrisis.

Een demonstratie is natuurlijk niets zonder impactvolle protestborden vol goede quotes en activistische teksten. Daarom organiseren we op woensdag 3 november in de bibliotheek van Atria (Vijzelstraat 20 in Amsterdam) een avond waarop je samen met andere klimaatstrijders een protestbord kunt maken. Materiaal voor de borden is aanwezig, maar als je karton over hebt, kun je dit natuurlijk meenemen.

Meld je hier aan voor meer info, inloop is vanaf 19:15 uur. Samen laten we ons horen voor een intersectioneel geluid binnen climate justice, doe mee!

Foto: Melisa Can voor VICE

Delen: