Congres lhbt+ jongeren en online daten

  • Locatie: Woerden
  • Datum:
  • Tijd: 12:00
  • Type: congres
30 nov Congres lhbt+ jongeren en online daten

Foto gemaakt door Honey Fangs

Tijdens dit congres voor professionals leer je de online datingwereld van (lhbt+) jongeren beter begrijpen, het gesprek over hun wensen en grenzen aan te gaan, de uitdagingen te herkennen en weten hoe je hulp kunt inschakelen als zij hun eigen of andermans grenzen overschrijden, en ook preventieve maatregelen te nemen.

Meld je hier nu aan!

Programma

Joey Velberg opent het congres met een eigen verhaal over zijn ervaringen rondom online daten. Hij gaat in op de uitdagingen én kansen die het biedt voor lhbt+ mensen van kleur. Sarah Achahbar benadrukt in haar lezing de kracht van dialoog over online dating voor queer jongeren van kleur. Na het hoofdprogramma zijn er 2 workshoprondes.

Bekijk op de website van Act4respect Unlimited het volledige programma 

Voor wie is dit congres?

Professionals uit de zorg, veiligheid & justitie, onderwijs, en jongerenwerkers. Helemaal gratis!

Wanneer

Donderdag 30 november 2023.
Fysiek van 12:00-17:30 uur met een netwerklunch.
Online van 13:00-16:00 uur.

Waar:

In Woerden, of online thuis te volgen.

SKJ punten in behandeling

We hebben 6 SKJ punten voor fysieke aanwezigheid en 2,5 SKJ voor online aanwezigheid aangevraagd. De aanvraag bij Registerplein is in behandeling.

Meld je nu aan

Act4Respect Unlimited

Dit congres wordt georganiseerd door Act4Respect Unlimited, een alliantie van Atria, COC en Rutgers. We zetten ons samen met jongeren en professionals in voor gelijkwaardige relaties tussen jongeren en focust op seksueel geweld en (ex)partnergeweld gericht tegen meiden/vrouwen en lhbti+ personen en cybergeweld.

Delen: